Weg met de Wooncrisis!

De wooncrisis raakt jong en oud. Als er al een huurwoning te vinden is, is de huur vaak onbetaalbaar. Wie geen woning kan kopen heeft het nakijken en huisjesmelkers hebben vrij spel. Dat kan en moet anders. Wij willen een minister van Volkshuisvesting én woonbeleid waarbij goed en betaalbaar wonen centraal staat. Samen met DeGoedeZaak voeren we hier campagne voor. Daar kunnen huurdersorganisaties bij helpen.
Kom lokaal in actie! Gemeenten zijn verantwoordelijk voor genoeg betaalbare woningen, maar het kabinet staat oplossingen in de weg. Daarom komen we lokaal in actie. In 13 gemeenten wordt inmiddels actie gevoerd! Staat jullie gemeente al op de kaart? Dan kan je de petitie ondertekenen. Staat jullie gemeente er nog niet bij? Start dan een petitie en zorg ervoor dat jouw gemeenteraad zich uitspreekt tegen de wooncrisis. Zo zetten we samen druk op de landelijke politiek in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen op 17 maart 2021!
Start een actie in je eigen gemeente!
Landelijke campagne  We zijn ook een landelijke petitie gestart voor betaalbare huurprijzen, voldoende sociale huurwoningen en tegen woekerprijzen in de vrije sector. De landelijke petitie tekenen en het starten van een lokale petitie kan via de vandaag gepubliceerde actiesite. 
wegmetdewooncrisis.nl