Praat mee over Plan voor de Volkshuisvesting

Samen met huurdersorganisaties en tal van maatschappelijke organisaties werkt de Woonbond aan een Plan voor de Volkshuisvesting. Bent u persoonlijk lid van de Woonbond en wilt u ook meepraten over dit plan? Dat kan zaterdag 15 juni, op de ledenvergadering in Utrecht.

Op de Provinciale Vergaderingen die tussen 3 en 11 juni worden gehouden bespreekt men het plan met huurdersorganisaties die lid zijn van de Woonbond. Op zaterdag 15 juni bespreekt men het plan op de Persoonlijke Ledenvergadering. Die bijeenkomst is speciaal voor huurders die persoonlijk lid zijn van de Woonbond.

Brede sociale huursector

Het Plan voor de Volkshuisvesting wordt dit najaar officieel gepresenteerd. Doel van dit integrale plan, waarover tal van maatschappelijke organisaties meedenken, is te komen tot een brede sociale woonsector, waar voor iedereen een betaalbare woning is in een leefbare buurt.

Vergaderstukken

Naast het Plan voor de Volkshuisvesting (werkversie 23 mei) staan er nog andere onderwerpen op de agenda. Het complete pakket met alle stukken bekijken? Log in met uw ledenaccount van de Woonbond.

Aanmelden voor 15 juni

Komt u meepraten op 15 juni? Laat het weten met dit aanmeldformulier. De bijeenkomst duurt van 11 tot 14.30 uur en wordt gehouden in Utrecht, dichtbij treinstation Utrecht Centraal en vlakbij twee parkeergarages.

Bron: woonbond.nl

Gerelateerd: