Poort6/HP6 op weg naar duurzaamheid!

Poort 6 en HP6 starten een campagne met vrijwillige energiecoaches voor energiebesparing in huis.  Wij verwachten veel belangstelling en zoeken daarom meer mensen die energiecoach willen zijn en ook de energie-training willen volgen.

Poort6/HP6 op weg naar duurzaamheid! is voor  huurders. Poort 6/HP6 werkt samen met Het Nieuwe Wonen voor degenen die willen investeren in betere isolatie, zonnepanelen of alternatieven voor gasverwarming.

Als energiecoach kunt u ook leren om warmtescans uit te voeren met een infraroodcamera. Help je mee met de energietransitie? Ben jij geïnteresseerd in duurzaamheid, ga je graag met mensen om en heb je tijd? Dan is voor jou de volgende functie interessant: ENERGIECOACH –  Op weg naar duurzaamheid

De trainingen zijn vanaf 19.30 uur op 10,17 en 24 september. Wij zoeken tot 5 wooncoaches die de training volgen en vanaf dit najaar beschikbaar zijn.

Wat vragen wij?

  • Je woont in de gemeente Gorinchem
  • Je bent huurder bij Poort6 of huurder geweest bij Poort 6
  • Je kunt goed luisteren en communiceren
  • Je bent geïnteresseerd in duurzaamheid en hebt kennis van energiebesparing.
  • Je bent beschikbaar 2 tot 4 uur per week. (bij voorkeur 6 tot 12 maanden)

 

Wat bieden wij:

  • Een leuke vrijwillige functie met gratis deelname aan workshops en trainingen. Ervaringen die goed staan op je CV.
  • Ruime inwerktijd door ervaren wooncoaches. Je maakt deel uit van een team

 

De eerste avond is op 10 september om 19.30 uur. De locatie is de recreatiezaal van de Piazzaflat, Wijnkoperstraat 110, 4204 HL Gorinchem. Die training wordt gegeven door de Woonbond. U maakt dan kennis met andere energiecoaches. De vervolgtraining  is voor E-coaches die ook huiseigenaren willen helpen. Die zijn op 1 oktober, 8 en 15 oktober op het kantoor van HP6, W. de Vries Robbeweg 118, 4206 AN Gorinchem en worden gegeven door MilieuCentraal.

Na aanmelding maken wij met u afspraken over het inwerkprogramma, begeleiding en training. Aanmelden/ info bij Harrie Vendel 0183-690948 / hvendel78@gmail.com  of Jan Theunissen 06 54694937 / info@hetnieuwewonen.org