Kom in september naar het Huurdersfestival

De Woonbond organiseert in 2018 hét grote Nederlandse Huurdersfestival! Het festival vindt plaats op zaterdag 29 september in de Rijtuigenloods in Amersfoort en is dé plek voor huurders in alle soorten en maten.

Het festival biedt muziek, cabaret, horecaterrassen, lekker eten en een veelheid aan programma’s en activiteiten. Denk aan korte optredens van inspirerende sprekers, live in gesprek gaan met Tweede Kamerleden, praktische tools, demonstraties en mini-workshops over betaalbaarheid, energiebesparing, lokale lobby, huurdersbetrokkenheid, en vele andere onderwerpen.

Ervaringen van huurders
Ook is er een podium voor verhalen van huurders, over beslommeringen in wijken en buurten, over de passie voor het huurderswerk.

Grijp dit festival aan om ervaringen te delen, van elkaar te leren en samen te werken aan een sterk hurend Nederland.

Voor wie?
Dit festival is bedoeld voor alle leden van de Woonbond; persoonlijke leden en bestuursleden van huurdersorganisaties. Maar óók voor bewonerscommissies en huurders die zijn verbonden aan lidorganisaties van de Woonbond.

Aanmelden
De eigen bijdrage voor het festival bedraagt 25 euro per deelnemer, dat is  inclusief hapjes en drankjes. Aanmelden kan via www.huurdersfestival.nl

Bron: woonbond.nl